Om mig image
Jag är Sara Clärk, utbildad fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Utöver det har jag vidareutbildat mig inom bl.a. idrottsfysioterapi och idrottspsykologi. Jag har själv hållit på med allt från fitness till ridsport, men i dagens läge är det löpning som ligger mig allra varmast om hjärtat. Jag gillar att springa både på vägarna och i skogen och drömmer om långlopp i bergen. Jag älskar att vara i naturen, men trivs också mycket bra i gymmet - helst använder jag skivstång och fria vikter. Jag är gift med Stefan och mamma till två små döttrar.

Jag erbjuder personlig träning och kostrådgivning, även online. Jag drar också gruppträning och arrangerar kortkurser med varierande innehåll. Om du är intresserad av gruppträning för ditt eget sällskap, företagsträning eller föreläsningar om hälsa, träning och/eller kost så är du välkommen att ta kontakt.

Som tränare har jag en ganska bred inriktning, på både prestation och hälsa. Oavsett om ditt mål är att lyfta tyngre vikter, springa längre eller snabbare eller att hitta en hälsosammare livsstil är du välkommen att ta kontakt. Tack vare min fysioterapeutbakgrund kan jag också hjälpa dej att hållas skadefri framöver, eller dej som redan dras med någon skada att träna på rätt sätt. Oberoende av om du vill träna hemma, på gymmet eller i naturen, springa eller lyfta, så kan vi tillsammans hitta ett upplägg som passar just dej.