Om mig image
Jag är Sara Clärk, utbildad fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Utöver det har jag vidareutbildat mig inom bl.a. idrottsfysioterapi och idrottspsykologi. Jag jobbar vid Vasaregionens Arenor / Botniahallen, och erbjuder personlig träning, kostrådgivning och gruppträning.

Jag har själv hållit på med allt från fitness till ridsport, men i dagens läge är det löpning som ligger mig allra varmast om hjärtat. Jag gillar att springa både på vägarna och i skogen och drömmer om långlopp i bergen. Jag älskar att vara i naturen, men trivs också mycket bra i gymmet - helst använder jag skivstång och fria vikter. Jag är gift med Stefan och mamma till lilla Minou som får hänga med på det mesta.

Till mig är du välkommen oberoende av om du är total nybörjare eller har tränat hela livet. Tack vare min fysioterapeutbakgrund kan jag också hjälpa dej att hållas skadefri framöver, eller dej som redan dras med någon skada att träna på rätt sätt. Oberoende av om du vill träna hemma, på gymmet eller i naturen, springa eller lyfta, så kan vi tillsammans hitta ett upplägg som passar just dej.