Öka välmående och främja trivsel på arbetsplatsen 
Många hälsoprogram är når endaste en liten del av personalen, de som redan är aktiva. Det kan ni lösa genom att jag kommer till er - kontinuerligt enligt överenskommet upplägg. Jag erbjuder er skräddarsydda lösningar med de delar ni önskar, såsom pausgymnastik, träningsgrupper, föredrag eller kostrådgivning. 

Nedan är förslag på upplägg, men kontakta mig gärna så diskuterar vi ett som passar just er.

10 minuters träning "on spot"
Pausgymnastik med syftet att ni får energi under arbetsdagen, ökar det fysiska och mentala välbefinnandet och upprätthåller arbetsförmågan. Det innebär att jag går runt på företaget till era olika avdelningar, där jag håller 10-minuters pass som inte kräver ombyte. Minimum är 1 timme på företaget (vilket motsvarar tid för 4 grupper).

Smågruppsträning 
Träning för liten grupp med max 6 deltagare, inriktat på specifikt fokusområde (exempelvis rygg-nacke-axlar eller knä-höft). Personlig handledning och individuella träningsprogram åt deltagarna ingår.

Löpträning
Vi tränar löpteknik, intervaller och styrka utomhus – på väg eller i skogen. Träningen är uppbyggd på ett sätt som gör att alla kan vara med och träna tillsammans – oberoende om man är helt och hållet nybörjare inom löpning eller om man har sprungit mycket. Träningen är lekfull och bygger en lagkänsla, samtidigt som den ökar konditionen. Kanske jag kan hjälpa er på vägen mot en gemensam utmaning?

Gruppträning
Gruppträning hos er eller utomhus. Ett träningspass är 45-60 minuter långt och kan anpassas enligt era önskemål. Det kan vara mera intensiv träning där vi arbetar med muskelstyrka och kondition, eller lugnare träning med fokus på rörlighet och stabilitet. 


Alternativ över Zoom (t.ex. ledd pausgymnastik) eller annat digitalt verktyg är också möjligt.

Jag erbjuder även program som passar på Tyky-dagar.

Boka in ett möte, så hittar vi tillsammans paketet som passar Er bäst!